Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

5 stjerner til Matas

5 stjerner til Matas

Annonce:

En bekendelse

Jeg er fan af nethandel og køber stort set alt på nettet - også makeup.

Men nu må jeg indrømme, at den fysiske butik kan noget uundværligt - nemlig personlig service.

For nylig ville jeg købe en BB creme, som jeg var ved at løbe tør for. Jeg har tidligere købt en lækker BB creme, fra et af de store brands, i den helt rigtige farve, hos Matas, så jeg jeg surfede rundt på deres side for at finde helt den samme.

Udgået

Jeg ledte og ledte, men cremen var ikke at finde online.

Jeg chattede lidt med kundeservice hos Matas og fik at vide, at cremen var udgået og blev i stedet anvist en anden BB creme, fra samme brand, som var kommet i stedet.

Jeg valgte at købe den nye og i den samme farve, som min gamle creme.

Fejlkøb.

Pakken fra Matas ankom et par dage senere.

Cremen var ganske fin, konsistensen var god, men farven var helt forkert. Den svarede slet ikke til farven på min gamle creme. Farven var alt for lys - jeg lignede en, der har blodmangel i svær grad.

Jeg var så ærgerlig over at have brugt pengene på et fejlkøb.

Jeg prøvede at blande cremen med en anden, men efter et par uheldige forsøg med spøgelsescremen, gav jeg op. Jeg vil ikke bruge den.

Service og vejledning i top

Jeg valgte at gå i den fysiske Matas butik her i byen og klagede min nød.

Fejlkøbet var der jo ikke noget at gøre ved - cremen var åbnet og kunne selvfølgelig ikke byttes - men servicen og vejledningen med at vælge det helt rigtige produkt og i den helt rigtige farve var helt i top.

Jeg blev placeret på barstolen i butikken foran spejlet, mens jeg fik lagt den smukkeste makeup af rutinerede hænder. Ja, jeg vil sige, at jeg kom tæt på en fin hud - min alder taget i betragtning.

  • Først fik jeg lagt “et slør”, som fik mine grove porer til næsten at forsvinde.

  • Dernæst blev den farvede creme duppet ind i huden med en børste

  • Som prikken over I’et fik jeg lagt en transparent rouge på kinderne - et unikt produkt, som også kan bruges til læberne.

Jeg er glad

Jeg gik glad fra butikken med min nye foundation og et par prøver på det magiske slør og den transparente rouge, som helt sikkert er de næste produkter, som jeg vil investere i.

Den gode oplevelse fik mig til at lægge mit fejlkøb bag mig og glæde mig over, at jeg fandt de rigtige produkter, der passer til mig.

Den cremede foundation smelter bogstaveligt ind i huden

God for huden og planeten:
Good Apple Skin-Perfecting Foundation Balm kommer i et innovativt design, der er 100% genanvendeligt - intet spejl, magneter eller metal.


Mit rugbrød

Mit rugbrød

Weekend

Weekend