All in Mad og drikke

Gør det nemt at leve sund

Rigtig mange af os starter det nye år med intentioner om at leve sundere .

En af de ting, som jeg har på dagsordenen her i det nye år er foodprepping, og jeg har tænkt mig at sætte foodprepping i kalenderen for at hjælpe mig selv med at skabe en ny rutine.

Det er nemlig meget nemmere at leve sundt, når den mad, som er i køleskabet er helt eller delvist klargjort og tilberedt.

Grønne dage i december

Der er mindre end en måned til jul, men jeg prøver alligevel at lægge kosten om de sidste uger til grønne dage.

Juleaften skal der selvfølgelig smovses i and og flæskesteg, men jeg tror mere og mere på, at det grønne skal være den største del af måltidet.

Simremad

Så fik jeg lavet efterårets første simregryde - vintergryde med oksekød, rødvin og bacon - en sand eksplosion af forskellige smage.

Opskriften har jeg fundet hos @spisbedre, hvor jeg tit finder inspiration til min madlavning.