Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Send en kærlig hilsen

Send en kærlig hilsen

Det skrevne ord vækker glæde

Danmark har nu været lukket ned i tre uger på grund af Coronasmitten, og ensomheden mærkes for for alvor nu for mange mennesker rundt omkring i Danmark.

TV udsendelsen Danmark står sammen, som blev sendt lørdag aften, viste så fint, hvor godt vi passer på hinanden i det her land. Der var mange fine historier, for eksempel en ung pige, som var flyttet ind til sin mormor, så de to kan være i hjemmeisolation sammen. Det er da rørende.

Lad os vise at vi ikke har glemt hinanden

Hvis du har overskud til andre, så send lidt kærlighed og glade tanker til dine kære, dem der er alene, de gamle, som ikke kan få besøg på plejehjemmet, familie, venner og naboer med nedsat immunforsvar eller svagt helbred i det hele taget, som er særligt udsatte for smitte og derfor ikke kan komme ud eller få besøg. Lad ordene flyde fra hjertet gennem pennen ❤️

De mange mennesker, som holder vores samfund kørende i disse dage, fortjener også en kærlig tanke. Sundhedspersonalet, kassedamerne, skraldemændende, chaufførerne og mange andre grupper. Fortæl dem, hvor meget de betyder for os alle sammen. De skal have verdens største skulderklap, for hvad de gør for os og for Danmark.

Smukke tanker og smukke kort

Der er ikke noget skønnere end at modtage et helt unikt håndskrevet postkort. Jeg har fundet nogle meget flotte af slagsen. Det er små kunstværker, som fortjener at blive gemt på væggen efter læsningen. Det er Jane Lerche, der har lavet de flotte kunstkort. Alle kunstkortene er tryk af hendes dejlige malerier. Kortene koster 10 kr. pr. stk. og 8 forskellige kort i en pakke til 70 kr..

Hvis du har lyst til at få fat i de flotte kunstkort, kan du bestille dine kort lige her og få leveret direkte i din postkasse. Klik på billedet nedenfor og se alle de smukke kort.

10 kr. - få inspiration til en personlig hilsen

Hvis du mangler inspiration til en personlig hilsen, kan du købe e-bogen Kort & Godt til en særlig pris lige nu, hvor du får den for kun 10 kr. Tilbuddet gælder indtil den 13. april 2020. Køb den lige her

Hvis du ikke hopper på cyklen og selv leverer posten direkte i postkassen, kan du købe dine online frimærker her.

Sund og hurtig frokost

Sund og hurtig frokost

Næste års glæder

Næste års glæder