Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Apotekervarer til døren

Apotekervarer til døren

Spring køen over på apoteket

Annonce:

Jeg har besvær med at komme udenfor huset i denne tid på grund af min brækkede ankel, men så er det godt, at jeg har Apopro.dk, som sender fra dag til dag - både recept- og håndkøbsvarer.

Jeg er ved at løbe tør for smertestillende piller, og jeg vil gerne springe køen over på apoteket.

Derfor benyttede jeg mig af tilbuddet om gratis fragt fra Apopro i denne uge - tilbuddet gælder til lørdag den 26. marts - du skriver bare FF-MARTS i rabatkodefeltet - du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få fri fragt til og med 14. april

Når jeg nu var i “butikken”, kunne jeg se, at der var tilbud på Charlotte Birchows Shower Mousse og Good Face & Body Oil som jeg var heldig at få til hele 30 % rabat

Jeg glæder mig især til at prøve den lækre shower mousse, som er uden parfume, AllergyCertified og med økologisk Aloe Vera.

I næste uge skal jeg have støvlen af benet - jeg glæder mig i den grad - og jeg håber, at den cremede shower mousse og body oilen kan få bugt med mit tørre, dryssende ben, som har været lukket inde i fem uger.

Spændende med en mousse til badet

Jeg kunne ikke lade være med at trykke lidt af moussen ud i hænderne, og den virker ekstrem lækker

Mine tørre ben glæder sig til at tage godt imod den fløjlsbløde mousse og den ikke-fedtende olie

Få sommerglød med hjemmebehandling

Udover forkælelse til kroppen har jeg i denne uge investeret i iS Clinicals nye hjemmebehandling, som jeg har fundet lige her. Det er en kur over 30 dage, hvor du peeler huden i ansigtet både effektivt og skånsomt. Behandlingen foregår ved kun 2 step hver anden dag.

Behandlingen skulle forbedre både hudtonen og strukturen og give et langvarigt resultat.

Jeg har ikke modtaget pakken endnu, men jeg glæder mig til at fortælle her på bloggen, hvordan behandlingen virker på mig.

Dette er ikke en annonce, men noget som jeg virkelig gerne vil prøve selv - og dele oplevelserne med jer.

Weekend

Weekend

Forårsfornemmelser

Forårsfornemmelser