Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Sådan får du lækre, bløde læber

Sådan får du lækre, bløde læber

Har du også opdaget, at dine læber mister fylde og er blevet mere rynkede med alderen?

Annonce

Huden på læberne er tynd og sart, og jo ældre du bliver, jo mere udtalt bliver det. Læberne ændrer sig nemlig, når du er omkring halvtreds plus. De mister fylde, og de bliver lidt mere rynkede.

En anden ting der sker med læberne er, at de mister deres naturlige farve - de falmer.

Det er måske slut med røde, glatte og fyldige læger fra naturens side, men du kan heldigvis selv gøre noget for at bedre på tingene.

Revolutionerende læbestift

Jeg har fundet en læbestift, som er fuldstændig fantastisk - den er grøn og helt speciel. Real Rebel læbestift er beriget med plejende ingredienser som bivoks, jojoba olie, shea butter og E-vitamin - ingredienser som er med til at holde dine læber lækre og bløde dagen lang.

Udover de plejende egenskaber er Real Rebel læbestift unik ved sin evne til efter få sekunder at skifte farve, når du har påført den på læberne. Den grønne læbestift reagerer nemlig på ph-værdien i lige netop dine læber, og skaber et helt naturligt look med din egen helt personlige lyserøde farver, som matcher din hudtone.

Real Rebel læbestiften har en skøn duft af californiske essentiel orange olie.

Hvis du har fået lyst til at prøve den unikke læbestift, så kan du købe den lige her, hvor du finder et sandt univers af selvforkælelse og velvære.

Brug koden Jane10, så får du 10 % på dit køb i hele universet - også på i forvejen nedsatte varer.

Den grønne læbestift er magisk - du får smukke røde, lækre og bløde læber

Lækker værtindegave - eller forkæl dig selv

Lækker værtindegave - eller forkæl dig selv

Weekend

Weekend