Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Derfor skal du bruge serum

Derfor skal du bruge serum

Reklame

Derfor skal du bruge serum

Serum er et hudplejeprodukt, som er koncentreret og har en tynd konsistens, og som giver din hud den bedste næring.

Serum giver masser af næring til din hud og på grund af den flydende form, trænger den dybt ind i huden og er meget effektivt - hvis du har en livløs og grå hud, vil du hurtigt både se og mærke en bedring.

Serum med hyaluronsyre

Serum kan indeholder hyaluronsyre, som findes naturligt i din krop og i din hud. Hyaluronsyreniveauet falder i takt med din alder - det samme gør din huds spændstighed og glød, men du kan tilfører din hud hyaluronsyre, når du bruger serum.

Ved at tilføre hyaluronsyre via din serum, opnår du, at din hud får mere fugt og elasticitet, fine linjer og rynker vil blive udglattet, og din hudtone bliver udjævnet.

Du vil opleve, at grove porer synes mindre, og din hud vil få mere spændstighed og fylde.

Serum er velegnet til alle hudtyper.

Ekstraordinært tilbud på min yndlingsserum

Jeg er meget glad for min serum fra Dit Fokus, som jeg bruger i min daglige morgenrutine - den virker nemlig her og nu.

Som med et trylleslag strammes huden op og fine linjer viskes væk. Samtidig ensarter den hudtonen, så pigmentforandringer og rødme mindskes.

Med kun et par dråber af den skønne serum får huden samtidig et boost af fugt, og kollagenproduktionen øges. Den er virkelig genial.

Lige nu fejrer Dit Fokus fødselsdag, og du får hele 30 % fødselsdagsrabat på alle varer i webshoppen - rabatten gælder også varer, som er nedsat i forvejen.

Brug koden Jane30 - koden gælder i perioden 01.09.2022 - 08.09.2022

Jeg bruger min serum hver dag

Her er de produkter, som jeg bruger hver morgen

Pære Belle Helene

Pære Belle Helene

Weekend

Weekend