Et sundt alternativ
Daddelkonfekt orange
Jeg er vild med alternative opskrifter til det søde, og jeg har fundet endnu en lækker opskrift på min yndlingsside - nemlig daddelkonfekt med smag af appelsin og marcipan.
Prøv lige denne her opskrift, hvis du vil have en sundere snack i december - den smager så englene synger.
Daddelkonfekt orange
Ingredienser
175 gram friske og bløde dadler uden sten
150 gram mandelmel (jeg blendede hele mandler til mel)
2-3 tsk revet økologisk appelsinskal
2 tsk mandelaroma
80 gram mørk chokolade, 70-85%
Hasselnødder til topping
Sådan gør du
Fjern stenene fra de friske dadler og kom dadlerne i en minihakker.
Tilsæt mandelmel, revet appelsinskal og mandelaroma.
Blend det hele godt sammen. Når alle ingredienserne er godt blendet får du en lidt samlet masse. Smag den evt. til ift. om der skal mere appelsinskal i.
Tag et stykke af massen og form den til en firkant. Placer firkanten på en plade med et stykke bagepapir. Gentag med resten af massen.
Smelt den mørke chokolade og vend hver firkant én af gangen heri. Placer dem igen på pladen med bagepapir. Top med en hasselnød.
Sæt konfekten i køleskabet og lad chokoladen størkne her. Nyd dem herefter direkte fra køl
Velkomme!
Haps hvor en lækkerbisken



