Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Sådan undgik jeg en operation

Sådan undgik jeg en operation

Forstørret skjoldbruskkirtel

Jeg vil gerne dele en interessant historie med dig

For halvandet år siden var jeg til undersøgelse på Odense universitetshospital, hvor jeg skulle have undersøgt min skjoldbruskkirtel, som har en knude, der danner væske og trykker på mit luftrør.

Det har den gjort i flere år efterhånden, og jeg har tidligere fået flere laserbehandlinger, som desværre ikke har haft nogen virkning.

Symptomerne var nu blevet forværret, og jeg var plaget af store gener fra halsen med slim, hoste, hæshed og en trykfornemmelse.

Det skal nævnes, at knuden i skjoldbruskkirtlen er en godartet, “kold” knude.

Planlagt operation

Konklusionen på undersøgelsen blev, at den eneste mulighed for at hjælpe mig var operation, hvor halvdelen af skjoldbruskkirtlen fjernes - en operation, som foregår i fuld narkose og med 1-2 dages indlæggelse.

Risiko ved operationen

Normalt er der ingen komplikationer forbundet med operationen, men man kan risikere at skulle have tilført kalktilskud og D-vitamin resten af livet.

Ved operationen kan der endvidere ske skade på biskjoldbruskkirtlerne og enkelte får beskadiget nerven til stemmebåndene, og nerven som trækker stemmebåndene, ligesom der kan opstå blødning og infektion efter operationen.

Der er selvfølgelig altid ricisi ved en operation, og på det tidspunkt følte jeg følge mig så medtaget, at jeg sagde ja tak til operationen, som blev fastsat til ultimo august sidste år.

Vitaminpiller fra New Zealand

I juni måned sidste år havde vi besøg af ældstesønnen, som bor i New Zealand.

Efter tre ugers dejligt besøg, pakkede han kufferten igen og rejste tilbage til New Zealand, og da jeg lige ville ordne værelset efter ham, opdagede jeg, at han havde glemt sine vitaminpiller, som stod på natbordet.

Nu kan det jo ikke betale sig at sende et glas vitaminpiller tilbage til New Zealand, så jeg tænkte, at dem kunne jeg da selv bruge - de skulle i hvert fald ikke gå til spilde.

Efter et par dage med en vitaminpille fra New Zealand hver dag følte jeg en lille bedring i min hals og mere velbefindende omkring den hævede skjoldbruskkirtel.

Jeg fortsatte med NZ vitaminerne, og efterhånden synes jeg, at jeg havde det så godt i halsen, at jeg aflyste den planlagte operation. Jeg troede fuldt og fast på, at vitaminpillerne var årsagen til min bedring.

Efter et par måneder var glasset med de famøse vitaminpiller ved at være tomt, og jeg bad sønnike i New Zealand om at sende flere af slagsen.

Vitaminpillerne blev afsendt fra New Zealand, men blev tilbageholdt i den danske told, og jeg måtte betale næsten kr. 1.000 for at modtage dem. Det gjorde jeg selvfølgelig gerne, for jeg følte ikke, at jeg kunne undvære dem.

Efter at have brugt de mange ekstra vitaminpiller, som jeg havde fået sendt, synes jeg, at det var lidt besværligt at skulle bede sønnike om, at han skulle sende igen - og måske betale de mange penge i tolden.

Jeg forsøgte mig derfor med en god dansk multivitaminpille fra et anerkendt firma. Det var ikke helt det samme, og generne begyndte at vende tilbage igen. Jeg undersøgte selvfølgelig, hvad der var i de forskellige vitaminpiller, men det var ikke nemt at finde en, som matchede den New Zealandske vitaminpille.

Lige indtil…..

Jeg fik ved en tilfældighed kontakt til en dansk leverandør, som har udviklet effektive og dokumenterede kosttilskud, der virker, og de har et produkt, som netop har fokus på skjoldbruskkirtlen.

Det produkt blev jeg nødt til at prøve.

Jeg var skeptisk og spændt, da jeg prøvede produktet, som skulle understøtte skjoldbruskkirtlen og dens normale produktion af hormoner, og jeg blev glædelig overrasket.

Allerede efter 2 tabletter var der en mærkbar virkning. Jeg fik igen lettere ved at trække vejret, mindre slim i halsen og stemmen blev mere klar.

Endnu en gevinst

Efter at have taget Hormon Balance i ca. tre uger blev jeg igen overrasket.

Jeg har en søvnapp på min telefon, som jeg sætter til hver aften. Næste morgen kan jeg så se kvaliteten af min søvn, som normalt plejer at være fin, men jeg har et problem - jeg snorker.

Forleden morgen kom der en besked på søvnappen - “you’re scoring less lately” - min snorken er nedadgående med minus 9 minutter pr. nat indenfor de sidste 7 nætter - og senest fortæller min søvnapp, at jeg har fået en mere virksom søvn.

Hvor er det fantastisk. Jeg er fuldt og fast overbevist om, at det er det nye kosttilskud, som virker.

Jeg er jublende glad

Efter flere års gener, kan jeg nu frit trække vejret og er så småt begyndt af løbe på løbebåndet igen - og at jeg ikke snorker så meget mere om natten, er jo ikke kun en gevinst for mig selv, men også for manden.

Tænk, at et enkelt kosttilskud, sammen med sund kost og en aktiv livsstil har forbedret min livskvalitet så meget.

Jeg har så taknemmelig for at have opdaget Hormon Balance

Bulen på halsen væk, og jeg kan igen vise halskæden frem

Jeg snorker mindre

Jeg har fået mere virksom søvn

Pas på derude i dag Black Friday

Pas på derude i dag Black Friday

Novembersamling med dejlige mennesker som giver energi

Novembersamling med dejlige mennesker som giver energi