Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Update - sådan undgik jeg en operation

Update - sådan undgik jeg en operation

Forstørret skjoldbruskkirtel

Annonce

Jeg har tidligere delt en interessant historie med jer omkring mine gener af forstørret skjoldbruskkirtel, og her kommer lige en update.

Hvis ikke du har læst mit tidligere indlæg, kan du læse det her

Hormonbalance

Jeg har nu gennem snart seks måneder taget et kosttilskud som skaber forbedret hormonbalance, og som bidrager til normal skjoldbruskkirtelfunktion.

Jeg var skeptisk og spændt, da jeg første gang prøvede produktet, som understøtter skjoldbruskkirtlen og dens normale produktion af hormoner, men jeg blev glædelig overrasket.

Allerede efter 2 tabletter var der en mærkbar virkning. Jeg fik igen lettere ved at trække vejret, mindre slim i halsen og stemmen blev mere klar.

Nu seks måneder efter, er jeg stadig glad - mine gener er - hvis ikke helt forsvundet, så i hvert fald med minimale gener.

Følelsen af en klump i halsen er væk, og jeg har ingen problemer med vejrtrækningen, som jeg havde tidligere, og mit velbefindende er helt klart blevet meget bedre.

Fra inaktiv til aktiv igen

Jeg er normalt meget aktiv, men de sidste mange år har jeg haft problemer med vejrtrækningen ved fx løb. Det har betydet, at jeg lagde motionen lidt på hylden.

Heldigvis har jeg nu fundet et effektivt og dokumenteret kosttilskud, som er et godt supplement til en sund og aktiv livsstil.

Det er et kosttilskud som virker - i hvert fald for mig - og som har givet mig mit aktive liv tilbage. Nu er er jeg i stand til at dyrke motion, uden at have problemer med at trække vejret ved anstrengelse.

Jeg er bare så glad og lykkelig for, at jeg undgik en operation, som jo altid er forbundet med risici.

Jeg er ikke alene

Jeg er blevet opmærksom på, at der er mange i min alder, der har problemer med skjoldbruskkirtlen. Ifølge netdoktor.dk er godartede knuder i skjoldbruskkirtlen almindelige, og antallet af knuder stiger med alderen.

Hvis du kan genkende problemerne, og har fået lyst til at prøve Hormonbalance., kan du købe det her.

Hvis du skriver janem15 i feltet “Rabatkode” ved betaling får du 15 % rabat

Jeg har så taknemmelig for at have opdaget Hormon Balance

Bulen på halsen væk, og jeg kan igen vise halskæden frem

Jeg giver den fuld gas på badmintonbanen

Jeg føler mig så godt tilpas, efter generne fra min skjoldbruskkirtel er forsvundet

Weekend vibes uge 11 - 2024

Weekend vibes uge 11 - 2024

Smuk farve, gode sunde sager, intens smag

Smuk farve, gode sunde sager, intens smag