Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend vibes uge 11 - 2024

Weekend vibes uge 11 - 2024

Ugen der gik: stille uge, mormormad, skolevenner, byggeprojektet, søndagsvisit

Det har været en stille uge - og hvad laver jeg så i en stille uge?

Vi har passet vores træning (næsten) sprang over torsdag, hvor vi skulle hente nogle byggematerialer tidligt om morgenen.

Der landede et fint gækkebrev i postkassen, og hold op hvor er der mange prikker. Jeg kender simpelthen ikke nogen med så langt et navn, så det må blive et skud i tågen.

Mormormad

Torsdag blev der leveret mormormad - forlaren hare - til en af børnefamilierne.

Det er efterhånden sjældent, at vi får god gammeldags mad, men jeg ved, at børnene kan lide det. Vi nappede lige selv et par skiver, inden maden blev leveret ud af huset.

Forloren hare

Skolevenner

Vi er startet som frivillige skolevenner på en skole i nærheden. Det var først anden gang, vi var der, men børnene var heldigvis glade for at se os igen. Manden spillede skak med nogle af børnene i frikvarteret, og i matematiktimen hjalp han til med projekt “købmand”.

Jeg havde fornøjelsen af tre søde børn, som jeg skulle hjælpe med en opgave om Halfdan Rasmussens liv. De var søde og ivrige og gik frisk til opgaven.

Jeg er glad for, at vi har meldt os som frivillige - det er et område, som interesserer mig meget, og jeg vil gerne bidrage, hvis jeg kan.

Byggeprojektet

Nu kan det ses - der sker noget.

Vi er begyndt at sætte fliser op i badeværelset i kælderen.

Vores søde nabo har igen været været vores redningsmand og hjælper med at sætte fliser op i badeværelset i kælderen.

Vi fik rigtig godt begyndt, og jeg er meget tilfreds med valget af de hvide fliser i brusenichen samme sorte klinker på gulvet. Det er den samme flise, som går igen i depotrummet og i entréen i stueetagen.

Vi har stadig langt igen, inden ombygningen er færdig, men vi har fået lavet en plan og er fortrøstningsfulde. Inden længe har vi et nyt, fint badeværelse i kælderen.

Det bliver så flot - der skal fuges med hvid fuge

Søndagsvisit

Solen skinnede ind gennem ruderne i karnappen det meste af søndagen, og jeg fik lyst til cafémuffins. Jeg elsker opskriften med store, søde blåbær pakket ind i en muffin, så jeg fik hurtigt rørt en portion sammen til vores gæster senere på dagen.

Jeg nåede lige en tur ud i solen med en kop kaffe og prøvesmagte de nybagte kager, mens jeg nød forårssolen og lod de gode tanker komme.

Cafekager på en solskinsdag

Fotocollage

Gode venner kom på besøg til en kop kaffe søndag eftermiddag, hvor jeg skulle kigge lidt på nogle billeder, som de gerne vil have lavet en fotocollage af til deres barnebarn.

At lave fotocollager er noget, som jeg har lavet en hel del af tidligere, hvor jeg laver en collage af billeder trykt på lærred med minder, yndlingsbilleder, tekst m.m. - en smart måde at have familien eller de gode oplevelser på væggen.

Det blev til et par hyggelige timer med gode venner, snak, rejemad, hvidvin og blåbærmuffins.

Gæsterne fik en let anretning med en rejemad og bagefter kaffe og cafekage

Ny uge venter

Den kommende uge bliver lidt travl.

Vi skal passe træningen, et aftenmøde, skolevenner, med et barnebarn og hans kammerat til pølsevogn, et par børnebørn til middag, og til sidst en 75 års fødselsdag.

Indimellem arbejder vi videre med byggeriet 😊

Væk med leverpletterne på hænderne

Væk med leverpletterne på hænderne

Update - sådan undgik jeg en operation

Update - sådan undgik jeg en operation