Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend vibes uge 6 - 2024

Weekend vibes uge 6 - 2024

Ugen der gik: Hverdagsliv, rund fødselsdag på den anden side af jorden, en gæst, fredagsgæster, der arbejdes i kælderen, til middag hos

Ugen startede, hvor den sidste sluttede - nemlig med oprydning i kælderen.

Nu er alle mine mapper med kursusmateriale fra alle de kurser, som jeg har været på, og alle de brochurer, som jeg har lavet i sin tid, smidt på traileren. Det føltes egentlig o.k. - jeg har ikke kigget i noget af det i de sidste 10 år.

Selv om det ikke er lige sjovt hver gang, så indeholder vores hverdag træning både i motionscentret og til badminton - også i denne uge.

Jeg har gemt alle de brochurer, som jeg har lavet i mit arbejdsliv - nu er de væk

For 50 år siden

For 50 år siden kom en lille dreng ind i vores unge liv.

Onsdag fejrede vi fødselsdag med hinanden og billeder fra de gamle album - ældstesønnen på den anden side af jorden rundede nemlig de 50 år. Jeg synes, at det er lidt skræmmende at se på sig selv og vide, at man har en søn på 50.

Når jeg ser på billederne fra han var lille, synes det ikke som længe siden. Det minder igen om, at livet er så uendelig kort, og hvert sekund skal nydes og leves.

Det blev til et lille skriv til sønnemand og lidt billeder fra hans førsste tid, som han kan dvæle ved.

Minder fra det gamle album med papirbilleder - en lille fin og sund dreng dumpede ned i vores liv for 50 år siden

En gæst kom med et overraskende resultat

Torsdag formiddag fik jeg besøg af en Instagram kollega, som jeg tidligere har mødtes med. Hun kommer langvejs fra, så jeg havde lavet en lækker omelet, som vi nød over en kop kaffe, mens vi snakkede. Ved besøget i dag, præsenterede hun mig for resultatet af den test, som jeg fik taget sidste gang, hun var her, nemlig mit Omega 3 niveau - og det var ikke gode nyheder.

På trods af min sunde livsstil, så ligger mit Omega 3-niveau ikke i balance, og min hjerne og cellerne i min krop mangler sunde fedtstoffer. Det var overraskende.

Hvad kan jeg så gøre ved det?

Jeg kan prøve, om jeg kan spise mig til et højere niveau ved at spise flere fede fisk, avocado, nødder m.m., og jeg kan finde en god Omega 3 olie.

Lækker omelet - tager 5 minutter at lave

Her er resultatet for mit Omega 3 niveau - ikke prangende

Fredagsgæster

Fredag havde vi afslappet besøg af gode mennesker fra gaden, hvor vi hyggede os over et par glas rødvin, bagels med varmrøget laks, fastelavnsboller som det søde punktum og ikke mindst en god snak.

Afslappende at mødes over enkelt mad - her bagels med varmrøget laks

Der arbejdes i kælderen

Hele ugen har vi arbejdet med at give vægge og gulv vådrumsmembran i badeværelset i kælderen.

Hele fire lag har vi givet - det er noget af en proces med en tørretid på min. 12 timer mellem lagene, men det bliver så godt. Loftet er også spartlet og færdigmalet, og nu er der klar til opsætning af fliser.

Der begynder at dufte af nyt hus i kælderen 😊

Så er vådrumsmembranen på plads, og rummet klar til fliser

Til middag hos

Lørdag var vi til hyggeligt samvær og middag hos genboerne. Vi plejer at ses et par gange om året, og det er altid mega hyggeligt at mødes med dem og få vendt både verdenssituationen, livet i gaden og meget mere.

Vi nød en dejlig middag og et par glas vin i deres meget hyggelige hjem, mens snakken gik.

De har et specielt dejligt og hyggeligt hjem, hvor man føler sig godt tilpas. Hver gang jeg har været på besøg hos dem, får jeg sådan en lyst til at ændre noget hjemme hos mig selv. Kender du det?

Bliver du også inspireret af andres indretning og får lyst til at ændre noget hjemme hos dig selv?

Foreløbig har jeg fundet plads til et par forårsblomster, som spreder god stemning i stuerne.

Jeg elsker forårsblomster og den stemning af forår og lyse dage, som de spreder i stuerne

 Inspirerende og tankevækkende morgenlæsning

Inspirerende og tankevækkende morgenlæsning

Frokost på 5 minutter

Frokost på 5 minutter