Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Har du husket fødderne?

Har du husket fødderne?

Reklame

Få fine sommerfødder

Det er ved at være tid til at tage sko og strømper af, så fødderne får luft og frihed efter en vinter i lukkede sko. Tag et dejligt fodbad og gå rundt på bare tæer – det styrker fødderne og giver velvære.

Tag bad på terrassen

Find en dejlig solplet i haven og forkæl dine fødder med et lækkert fodbad. Nyd solen og se skyerne drive hen over himlen.

Du kan også blive inde - når vejret er som i dag - og se fjernsyn, læse, strikke, svare mail eller bare sidde og lave ingenting, mens du nyder dit fodbad. Lad fødderne være i vandet i 20-30 minutter.

Epsom salt

Hvis du ikke allerede kender Epsom salt, så prøv at tilsætte 1-2 spk. i dit badevand.

Epsom salt er en udrensende salt, som består af magnesiumsalt, som hverken udtørrer eller svider på sart hud. Saltet er rig på mineraler, der nærer og styrker huden. Det opløser urenheder, virker vanddrivende og blødgør huden.

Epsom salt har en fantastisk god og beroligende virkning på nervesystemet og får musklerne til at slappe af. Altsammen med til at reducere stress samtidig med, at du også får en god søvn.

Når du alligevel har fødderne i fodbad, så giv dem en skrubbetur med en almindelig grydesvamp. Den er meget mere skånsom en fodfilen. Tør fødderne grundigt, især mellem tæerne og slut af med en fed fugtighedscreme.

Sæt fødder på græs

Så er du klar til af lufte dine sommerfødder i sandalerne eller lege tag fat med hunden, børn eller børnebørn i bare fødder på græsplænen.

Lækker Epsom badesalt fra Sard Kopenhagen

Lækker Epsom badesalt fra Sard Kopenhagen - dufter fantastisk

Epsom Bath Salt Lavender - Mint

Epsom Bath Salt Lavender - Mint

Naturens allerbedste skønhedseliksir

Naturens allerbedste skønhedseliksir

Weekend

Weekend