Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Kærlighed til fødderne

Kærlighed til fødderne

A n n o n c e

Pas på dine fine sommerfødder

De sidste par måneder har jeg mest gået rundt på bare tæer - det føles bare så godt for fødderne.

Den hårde hud er dog ved at vise sig, så jeg satte en times tid af til et selvforkælelse af mine fødder med det skønneste urtebad. Det er ikke uden grund, at det kaldes “Kærlig urtebad.”

Det regnede hele dagen, men vejret var lunt, så jeg åbnede køkkendøren og puttede fødderne i det varme kærlige urtebad, og jeg nød udsigten til haven, mens duften af regnvejr blandede sig med duften af roser og lavendel fra Kærlig urteblad.

Kærlig urtebad indeholder et udvalg af blomster og urter, specielt udvalgt med henblik på at skabe en blanding der oser af selvkærlighed, pleje, wellness og hjemme spa.

Efter at have siddet med fødderne i vand et godt stykke tid, gav jeg mig god tid til at tørre dem grundigt. Tåneglene blev renset og klippet, og seancen blev sluttet af med en indsmøring i bivokscreme. Jeg har hørt rigtig meget godt om bivokscremen, og har faktisk brugt den på mine sprukne albuer i nogle dage - og jeg mås sige, at jeg var imponeret.

Mine albuer er nu fine og bløde uden en sprække overhovedet.

Bivokscremen er fremstillet af naturlige, lokale og økologiske råvarer og virker naturligt plejende og beskyttende

Jeg har tænkt mig at bruge bivoksen dagligt i den næste uges tid på mine fødder og er virkelig spændt på, om cremen kan få bugt med den hårde hud på mine hæle.

Hvis du har lyst til at prøve de naturlige produkter, så har jeg fået lov til at give dig en rabat på 12 % med koden SENIORTIDEN12 hos Skovnymfen. Koden bruges, når du tjekker din kurv ud.

Tag bad på terrassen

Find en dejlig solplet i haven og forkæl dine fødder med et lækkert fodbad. Nyd solen og se skyerne drive hen over himlen.

Du kan også blive inde og se fjernsyn, læse, strikke, svare mail eller bare sidde og lave ingenting, mens du nyder dit fodbad. Lad fødderne være i vandet i 20-30 minutter.

Epsom salt

Hvis du ikke allerede kender Epsom salt, så prøv også at tilsætte 1-2 spk. i dit badevand .

Epsom salt er en udrensende salt, som består af magnesiumsalt, som hverken udtørrer eller svider på sart hud. Saltet er rig på mineraler, der nærer og styrker huden. Det opløser urenheder, virker vanddrivende og blødgør huden.

Epsom salt har en fantastisk god og beroligende virkning på nervesystemet og får musklerne til at slappe af. Altsammen med til at reducere stress samtidig med, at man også får en god søvn.

Nyd dine bare tæer

Nyd at du kan gå i bare tæer lidt endnu - i løbet af de næste par måneder, skal vi finde de varme strømper frem igen.

Helt naturligt til dine fødder - med udsigt til regnen

Skønt med et varmt fodbad med kig til regnen

Bivokscremen er fuldstændig fantastisk

Det er lige nu du kan få fat i dem

Det er lige nu du kan få fat i dem

Weekend

Weekend