Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Sådan kom jeg af med de grimme tånegle

Sådan kom jeg af med de grimme tånegle

En afslappende fodbehandling

Reklame:

De fleste af os går regelmæssigt til frisør, og mange går til neglebehandling på hænderne med faste mellemrum.

Hvad gør vi ved vores fødder?

Jeg har haft fornøjelsen at besøge Fodterapeuten Horsens, hvor jeg fik en skøn og afslappende fodbehandling. Det er ingen hemmelighed, at sunde fødder er vigtige for vores generelle velbefindende, og det mærkede jeg ekstra meget, da mine fødder kom i kyndige og professionelle hænder.

Vores fødder er fundamentet for vores kroppe, og hvis de ikke fungerer korrekt, kan det påvirke vores generelle velvære og mobilitet. Negleproblemer som svamp, tør hud, nedgroede negle og smerter i fødderne kan forhindre os i at udføre vores daglige aktiviteter og nyde livet fuldt ud. Derfor er det afgørende at investere tid og opmærksomhed i at pleje dine fødder for at opretholde sunde og glade fødder, der kan bære dig gennem livet uden besvær.

Mit store problem er fortykkede og hårde tånegle, og det problem fik jeg løst ved mit besøg hos Fodterapeuten.

Rolige omgivelser

Jeg blev mødt af en varm og imødekommende atmosfære, og jeg følte mig med det samme godt tilpas. Jeg satte mig i stolen og fik serveret en kop kaffe og mens vi sludrede lidt om fødder generelt.

Behandlingen begyndte med et varmt fodbad og herefter en grundig vurdering af mine fødder for at identificere eventuelle problemområder eller uregelmæssigheder. Det er nemlig vigtigt at opdage og behandle eventuelle problemer på et tidligt tidspunkt for at undgå fremtidige komplikationer.

Fodterapeuten undersøgte mine fødder omhyggeligt og forklarede mig blandt om årsagen til fortykkede negle, som jeg spurgte ind til. Årsagen er, at neglecellerne derfor klumper sig sammen og danner en tykkere negl end normalt. Der sker altså en forhorning af neglene, så de bliver meget hårde - så hårde, at det kan være svært selv at klippe dem.

Der er nu ikke noget som et dejligt varmt fodbad

Der klippes og files og til sidst lak

Neglene blev klippet med et skarpt instrument i den rette længde og filet i kanten. Den hårde hud kom under behandling af en elektrisk sliber, som var så skånsom, at jeg knap mærkede det.

Jeg fik i mellemtiden mulighed for at vælge en lækker neglelak, og jeg valgte en fin lyserød forårsfarve. Neglene blev lakeret to gange plus overlak, og behandlingen blev afsluttet med en afslappende fodmassage.

Det var så dejligt at mærke spændingerne slippe og få en følelse af total afslapning.

Der skulle skarpe redskaber til for at klippe de tykke negle

Neglene blev slebet i form

Fine, bløde fødder klar til neglelak

Fin forårsfarve på fødderne

og lige en pudsning af den hårde hud

Til sidst en lækker fodmassage

Vanedannende behandling

Fodterapeuten havde advaret mig forinden og fortalt, at behandlingen er stærkt vanedannende, og det må jeg sande. Jeg overvejer allerede nu at bestille tid til foråret, hvor fødderne rigtig skal frem i lyset igen.

Efter mit besøg hos Fodterapeuten Horsens var det som at gå på en sky, og samtidig følte jeg mig på en måde yngre. Mine fødder føltes lette, bløde og meget mere afslappede og så lækre og velplejede ud.

Jeg har opdaget, hvor vigtigt det er at passe på vores fødder, og hvor lækkert det er at få en professionel fodbehandling.

Er du i Horsens og har brug for professionel fodpleje, kan jeg varmt anbefale et besøg hos Fodterapeuten Horsens. Her får du en afslappende og professionel fodbehandling, der kan hjælpe dig med at bevare sunde fødder.

En dejlig og vanedannende oplevelse hos Fodterapeuten Horsens

Tips til et godt langt liv

Tips til et godt langt liv

Weekend vibes uge 7 - 2024

Weekend vibes uge 7 - 2024