Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend vibes uge 7 - 2024

Weekend vibes uge 7 - 2024

Ugen der gik: Hverdagsliv, fødderne i den 7. himmel, cafestemning i haven, oprydningen fortsætter, brunch for damer

Hverdagslivet er dejligt - fyldt med motion og socialt samvær med ligesindede.

I seniorklubben i fitnesscentret drikker seniorerne kaffe med morgenbrød (kun kaffe til mig) og sidder i små grupper og snakker. Vi har et vennepar, som vi mødes med hver tirsdag og fredag morgen kl. 6.30, og når vi er færdige med træningen og badet, ca. kl. 8, drikker vi kaffe og får en sludder, inden vi går hver til sit.

Mine fødder i den 7. himmel

Jeg fik muligheden for at prøve en fodbehandling hos en statsautoriseret fodplejer. Det er noget, som jeg kun har prøvet en enkelt gang i mit liv før, og det er mange år siden.

Jeg var overrasket over, hvor behageligt det var, og ja, man kan godt sige, at det er stærkt vanedannende. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg har besøgt klinikken.

Det føltes som at gå på en sky, da jeg forlod klinikken, og jeg følte mig både lettere og yngre. Ja, jeg vil faktisk gå så langt som, at jeg har fået mine ungpigefødder igen - så fine var de blevet 😊

De fortykkede negle var væk, neglene klippet i en fin form og den hårde hud var pist væk og erstattet af babyblød hud. Som prikken over i’et fik jeg lagt en neglelak i en forårsfin farve.

Har du prøvet en fodbehandling?

Ellers kan jeg varmt anbefale dig at prøve det.

Se mine fine fødder

Hvad de sociale medier fører med sig

En af mine følgere skrev til mig forleden dag, at hun havde læst, at jeg var ved at rydde op. Mon jeg havde nogle ringbind, som jeg ville af med?

Ja, det havde jeg da, og hun kom forbi for at kigge på dem.

Vi fik fundet nogle ringbind til hende, som hun kunne bruge, fik en hyggelig snak, og fandt hurtigt ud af, at vi havde fælles bekendte. Sjovt hvad de sociale medier kan føre til.

Cafestemning i haven

Fredag viste temperaturen 12 grader her i Horsens, og solen tittede en lille smule frem under det grå skydække.

Noget rigtig forårsagtigt er jo at sidde på en fortovscafe med en god kop kaffe og en cafekage, så jeg fik lyst til at bage en lækker cafekage og tage kaffen med udenfor.

Der sad jeg så og nød årets første kop kaffe udendørs, mens jeg nød synet af erantistæppet under hækken og fuglenes første forårssang. Et mentalt dejligt øjeblik.

Årets første udendørs kaffe

Gamle bøger

Oprydningen fortsætter i de gamle bøger.

Tænk på, at gamle bøger er en forbindelse til vores fortid og i historiens verden. Når man åbner en gammel bog, træder man ind i fortidens mysterium. Hvert krøllet hjørne i bøgerne fortæller en historie, om tiden der var.

Men, hvad skal vi gøre ved de gamle bøger? Ingen vil have dem.

Hvem vil have gamle bøger med læderryg og guldskrift?

Humørbarometeret

Mit humør stiger fra 0-100, når solen skinner, og det var hvad det gjorde lørdag.

Humørbarometeret var helt i top lørdag

Brunch for damer

Søndag var jeg inviteret til brunch hos en kær veninden, som fejrede sin fødselsdag.

Det blev til nogle hyggelige timer sammen med søde damer, som jeg ikke kendte i forvejen. Fødselaren serverede en lækker brunch med lunt røræg, bacon og små ristede pølser, lun leverpostej, pålægsfad, kage og ostefad - ja, alt hvad hjertet begærer. Udover den lækre mad blev der serveret små skarpe bitre i mange forskellige variationer.

Efter nogle hyggelige timer valgte jeg at tage turen hjem på gåben, selv om det regnede.

Endnu en dejlig weekend er omme, og mandag er det hverdagslivet igen, der gælder - en hel uge uden alt for mange aftaler venter.

Sådan kom jeg af med de grimme tånegle

Sådan kom jeg af med de grimme tånegle

Skab caféstemning derhjemme

Skab caféstemning derhjemme