Italiensk på menuen
Italienske kødboller i tomatsauce
Italienske kødboller med pasta er en lækker og smagfuld ret, som ikke tager lang tid at lave - passer lige til en dag midt i ugen.
Du skal bruge:
- 400 g hakket oksekød 
- 1,5 tsk. salt 
- Friskkværnet peber 
- 1 æg 
- 1 glas tomatsauce 
- 2 fed presset hvidløg 
- Revet parmesan 
Sådan gør du:
- Rør farsen godt med salt, peber, hvidløg og æg 
- Form små kødboller og steg dem på en pande i lidt olivenolie 
- Sæt i mellemtiden vand over til pastaen 
- Når alle kødbollerne er stegt, hældes tomatsaucen over kødbollerne på panden og koger lidt ind 
- Drys masser af revet parmesan over retten og server med friskkogt pasta 
TIP! Jeg fandt en masse små skåle under oprydning i køkkenet, og lavede en ekstra portion, som jeg fyldte i de små skåle og puttede i fryseren - dejlig nemt at tage en portionsanretning op og lige koge en gang frisk pasta.


 
      