Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend vibes uge 3 - 2024

Weekend vibes uge 3 - 2024

Ugen der gik: Hverdag igen, vitaminer, sjov med appelsiner, vi glæder os, gem papiret, bag fliserne

Hverdagen er i fuld gang igen efter jul og nytår. Jeg synes nu engang, at hverdagen er den bedste.

Hver dag starter med et tilskud af vitaminer og enten et sundt morgenmåltid med æg og rødbedesalat. I stedet for en multivitamin tager jeg et tilskud af:

Den vitaminsammensætning har sammen med min livsstilsændring givet mig et stort energiboost.

Ellers har ugen stået på træning x 2 i motionscentret og 1 x badminton á 2 timer.

Leg med appelsiner og salat uden høns

Leveringen af friske økologiske frugter og grøntsager inspirerede mig både til at kaste med appelsinerne for at prøve mine reaktionsevner af og derefter til at lave en hønsefri hønsesalat af de friske østershatte, som var en del af denne uges levering.

Den hønsefri salat smagte virkelig godt og blev godkendt af manden i huset 😊

I denne skønne hønsesalat er hønsekødet udskiftet med østershatte

Vi glæder os

Som jeg har fortalt i et tidligere indlæg, er glæden stor - vi får nemlig besøg af ældstesønnen og hans familie fra New Zealand her til sommer.

Vi har snakket sammen hele familien og er blevet enige om at leje et stort poolhus i en uges tid, hvor der er plads til os alle, og hvor vi håber at få en dejlig kvalitetstid sammen som familie. Nogle af børnebørnene er ved at være voksne, så det kan blive vanskeligt at samles i fremtiden, men denne gang - som måske er den sidste, hvor vi alle er samlet - glæder vi os så meget til.

Her skal vi have kvalitetstid for hele familien til sommer

Husk at gemme papiret - det kan bruges igen

Det var ordene, som altid faldt juleaften, fra min kære mor.

Jeg er vokset op med, at man ikke smider noget ud, som kan bruges - og det kunne julepapiret og i øvrigt alt andet gavepapir og -bånd.

Under vores ombygning er der mange ting, som har fået lov til at sejle, herunder bunken med gavepapir, som stille og roligt er vokset i kælderen.

Efter min oprydningssession i sidste uge med Rum til livet, har jeg fået mod på at gå i gang med noget, som ikke er for følsomt at rydde op i, og her må jeg sige, at en oprydning i gavepapiret burde være en opgave, der er til at gå til.

Det lykkes da også, synes jeg selv. Prøv at se før og efter billederne.

Nu er der også overblik over kreatingene, når der skal laves papirblomster. Hvis jeg får lyst til at lave papirblomster, behøver jeg i hvert fald ikke at købe crepepapir 😊

Nu er der blevet ryddet op i gavepapiret

Bag fliserne

Søndag blev der arbejdet i kælderen.

Før der kan sættes fliser op i badeværelset, er der et vigtigt forarbejde, som skal gøres.

Ingen tænker over, at der ligger et stort stykke arbejde bag fliserne i badeværelset. Der skal nemlig påføres vådrumsprimer og en vandtæt membran, inden fliserne kan sættes op. Det er der i øvrigt krav om i henhold til Bygningsreglementet.

Heldigvis stod vores søde nabo der igen som vores støtte og hjalp os til rette med det, som vi selv kan, og så kommer han senere og laver den afsluttende gummihud.

Jeg glæder mig til snart at vise jer lidt mere fra badeværelset i kælderen.

Sådan får du 1 kylling til at række til 3 middage

Sådan får du 1 kylling til at række til 3 middage

Karmens Choux Puffs - en himmerigsmundfuld

Karmens Choux Puffs - en himmerigsmundfuld