Lækkerier til den lille sammenkomst
3 x æg til påskebordet
Det er påske og tid til at hygge med familie eller venner over en lille frokost og et glas øl og måske en snaps.
Hvis du har æg i huset, kan du hurtigt lave en lille påskefrokost med små retter med æg - hvadenten I er få eller mange.
#1. Fyldte æg
Klassisk fyld
- 2 tsk. mayonnaise 
- Salt 
- Pynt med et par rejer, caviar, dild, citron, purløg, sprødstegt bacon brækket i små stykker karse, en halv cherrytomat 
Avocadofyld
- 1 tsk. mayonnaise 
- 1 avocado 
- Citron-/limesaft 
- Salt 
- Pynt med et par rejer, dild, et kvart citronskive 
Sådan gør du
Kog æggene i ca. 10 minutter og lad dem køle af
Pil æggene, halver dem på langs og tag blommen ud
Mos æggeblommerne og bland dem med fyldet og kom det tilbage i æggehviden med en teske eller eventuelt sprøjtepose.
Æggene kan fyldes med dit yndlingsfyld
#2. Æggesalat
Ingredienser
- 3 hårdkogte æg 
- 4 spsk. mayonnaise 
- 1/2 æble 
- 1 tsk. sød sennep 
- 1/2 tsk. paprika 
- 3 spsk friskhakket purløg 
- Salt og peber 
Fyldes i små sandwich, som kan spises med fingrene.
Æggesalat - en overset klassiker
#3. Mini æggekage
Ingredienser til mini æggekager
- 4 æg 
- 4 spk. mælk 
- 4 skiver bacon 
- 1 tsk. hvedemel 
- En halv tsk. bagepulver 
- Salt og friskkværnet peber 
Sådan gør du
Pisk æg med mælk sammen med hvedemel og bagepulver
Læg en skive bacon rundt i en muffinsform
Fyld muffinsformen halvt op med æggemassen
Bages ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter
Pyntes med tomater og friskklippet purløg til pynt
Mini æggekager til påske
Den søde tand
Til den søde tand ville jeg servere denne lækre daddelkonfekt, som du finder opskriften på lige her.
Det her er så absolut vores yndlingskonfekt


 
             
             
             
             
      