Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend vibes uge 15 - 2024

Weekend vibes uge 15 - 2024

Ugen der gik: Fotokursus, ved pølsevognen, skoleven, endnu et sidste farvel, fredagsgæst, ugens indkøb, fødselsdagsfejring, små kyllinger

Ugens højdepunkt var absolut det fotokursus, som jeg deltog i onsdag. Kurset blev afholdt på Kjærby Mølle, som ligger idyllisk ved Randers.

Her sugede jeg til mig, en hel dag, af Sif Orellanas udtømmelige viden i fotografiets verden. En ting som interesserer mig meget for tiden er video, og her trådte unge Mathilde til og indviede os i den filmiske del på en ung og charmerende måde.

Det var en skøn og lærerig dag og dejligt at møde andre med samme interesse - og i alle aldre.

Dejlig velkomst på Kjærby Mølle

Der arbejdes med lys og skygger

Friske blomster er altid et godt motiv

Ved pølsevognen

Vi er jo i gang med at afprøve byens pølsevogne sammen med vores yngste barnebarn og hans kammerat. Denne gang var vi nået til det, som vel nok kaldes byens bedste pølsevogn.

Den fik da også fuldt hus på tildeling af stjerner med hensyn til pølsen.

Der var fyldt op i pølsevognen, så fotografen måtte blive udenfor

Skolevendag

Så blev det skolevendag igen, og jeg havde fornøjelsen at læse med hele fire styks 9 årige - heraf to drenge med krudt i r….

Det gik faktisk forbavsende godt, og jeg er imponeret over, hvor kvikke de er.

Farvel til en ven

I løbet af ugen fik vi bedsked om, at en af vores venner fra fodboldtiden var gået bort. Han var et livsstykke og kendt af alt og alle. Jeg tog med til bisættelsen, og aldrig har jeg set så mange mennesker vise en sidste respekt for et menneske. Kirken var mere end fyldt, og blomsterne lå i flere rækker. Sammen med præstens fantastiske tale, vidnede det om et meget afholdt menneske, som vil efterlade et savn, som rækker langt ud over familien.

Flaget var på halv for en god ven

Fredagsgæst

Vi havde aftalt med en god ven, at han skulle komme på besøg fredag eftermiddag til et glas hvidvin og en rejemad. Ikke noget med de store retter mad - vi skulle bare hygge os og snakke.

Det blev til en dejlig lang aften i hans gode selskab, hvor vi kom vidt omkring med historier fra vores liv.

Jeg elsker hans selskab, for det særlige ved vores gæst er, at han giver energi at være sammen med, og det er da virkelig noget, vi kan bruge.

En afslappet fredag i behageligt selskab

Ugens indkøb

Jeg har tidligere været god til at “købe”, men min købetrang er dæmpet lidt, efter jeg er gået på pension. Det sker dog engang imellem, at der er en ting, som jeg MÅ eje, og det skete altså i denne uge.

Vores lokale Jacobsen Plus holder flytteudsalg, og jeg måtte selvfølgelig lige en tur i butikken for at kigge. Jeg fik øje på den skønne muslingepude, men på trods af 50 % på prisen, var prisen meget høj, synes jeg, så jeg gik hjem uden puden.

Puden forfulgte mig i mine drømme, så det endte altså med, at jeg vendte tilbage til butikken for at få fingre i den skønne pude, som nu ligger i sofaen sammen med de to runde fra samme firma.

Mandens kommentar: “Den er godt nok grim, den pude”

Ugens must have

Der er delte meninger herhjemme om muslingepuden

Fødselsdagsfejring

Vores svigerdatter fylder år i dag mandag, så hun havde valgt at invitere familien til fødselsdag søndag eftermiddag.

Det er jo nemt, at vi bor så tæt - vi skal bare alle sammen gå over på den anden side af gaden.

Hun havde ikke fortalt nogle ønsker, så jeg lavede et sats og købte et spinkelt armbånd til hende med små perler og en buket markblomster fra Søstrene Grene. Jeg har læst på de sociale medier, at det er lidt in med de kunstige markblomster, men jeg lod for en sikkerheds skyld prisskiltet sidde på, så buketten kan byttes 😊

Vi startede med kaffe, frugt og kage, mens fødselaren pakkede gaver op, og derefter gik vi alle sammen til den nærliggende park, hvor der er en forhindringsbane, som både små og store prøvede kræfter med.

Vejret var rigtig aprilvejr, som vekslede med både regn og sol.

Efter turen til parken blev der serveret smørrebrød fra Smør På Brød, som er en moderne smørrebrødsforretning. Det smagte helt og aldeles vidunderligt.

Skøn og afslappet dag sammen med dem vi elsker ❤️

Gaven til svigerdatter

Nogle cyklede, andre gik til parken

Der blev trænet balance på forhindringsbanen

Anderledes smørrebrød - smagte virkelig godt

Små gule kyllinger

På vejen hjem droppede vi lige ind forbi den anden børnefamilie, som har fået små gule kyllinger.

Børnene elsker dem, og det giver en god opfattelse af at have dyr.

Kyllingerne skal passes på og opfostres - og sættes ud på en gård, når de er blevet store nok.

Kyllingerne har forskellige farver

Kyllingerne står i en stor kasse i stuen og får varme fra en ophængt varmelampe

100 års fødselsdag

100 års fødselsdag

Jeg er glad og fyldt op af energi og gode oplevelser

Jeg er glad og fyldt op af energi og gode oplevelser