Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Jeg er glad og fyldt op af energi og gode oplevelser

Jeg er glad og fyldt op af energi og gode oplevelser

Det er aldrig for sent at lære nyt

Jeg har lige været på kursus, og jeg er helt fyldt op med energi og mod på at fortsætte mit virke, på den vej, som jeg har valgt.

Jeg har deltaget i et foto- og videokursus på Kjærby Mølle, hvor Sif Orellana og Mathilde Christensen underviste i den magiske fotoverden.

Din hjerne kan lære nyt hele livet, bare den bliver udfordret og er sund og rask

Selv om vi er blevet ældre, og kommet i seniortiden, kan vi stadig lære nye ting - selvfølgelig med den fornødne tid og de fornødne åndsevner.

Der er ingen hold i, at unge er bedre til at lære end ældre, men det er derimod rigtigt, at de unge lærer hurtigere og er hurtigere til at sætte sig ind i nye og ukendte ting.

At udfordre sig selv

Hvis man gerne vil fortsætte med at lære nyt, når man bliver ældre, så er det vigtigt, at man bliver udfordret. Man kan for eksempel omgive sig med mennesker, der stiller krav til, at hjernen bliver brugt - for eksempel deltage i kurser, der inspirerer dig.

Kursus hvert år

I seniortiden har jeg styr på min hverdag. Jeg bestemmer selv, hvad man vil, og jeg har mulighed for at udfolde sig mine kreative gener.

Det plejer jeg at gøre ca. én gang om året, hvor jeg melder mig til et kursus med noget, som interesserer mig. Særligt ét emne inspirerer mig meget - nemlig foto - og det er nu udvidet med film.

De sidste par år, har jeg været på flere fotokurser hos forfatter og fotograf Sif Orellana. Det har været fantastiske dage, hvor jeg har mødtes med spændende kvinder fra både ind- og udland.

Det er kurser, hvor jeg har fået så meget med mig.

Instagram, foto- og videokursus

Igen i år har jeg igen haft muligheden for at deltage i et af Sif’s fantastiske kurser - og denne gang var det et fantastisk instagram, foto- og videokursus, som blev afholdt hos Jeanne d’Arc Living på Kærby Mølle.

Sidst jeg var på møllen, var i december måned, og det var som at træde ind i et juleeventyr.

Denne gang er var forår, og alt var grønt, og der duftede af eng og skov, alt imens en ko stod og kælvede på marken.

Indenfor var der dækket op til et lækkert frokostbord med sunde og hjemmelavede retter i de hyggelige lokaler.

Her tilbragte vi - 10 kursister med forskellige baggrunde, en hel dag sammen med Sif og Mathilde, som førte os ind i fotografiets og filmens verden på deres helt egen charmerende og letforståelige måde.

I løbet af dagen blev vi forkælet af Vibeke med lækker frokost, kaffe, te og hjemmebag og smagsprøver på Jeanne d’Arc living’s lækre livsstilsmagasiner.

Energidepoterne er fyldt op

Igen en fantastisk dag, hvor jeg fik en masse viden med hjem samtidig med, at energidepoterne er fyldt op.

Jeg var lidt misundelig på flere af kursisterne, som havde booket en ekstra kursusdag og altså kunne se frem til endnu en fantastisk dag i fotoverdenen.

Det blev til en enkelt dag for mit vedkommende, men jeg ved helt sikkert, at jeg kommer igen.

Fantastisk kursusdag i smukke omgivelser på Kjærby Mølle hos Jeanne d’Arc Living

Der læres om lys og skygger

Undervisning i videofilm med Iphone

Der arbejdes med styling

Lækker frokost

Lækker eftermiddagskage

Weekend vibes uge 15 - 2024

Weekend vibes uge 15 - 2024

Violen betyder noget særligt for mig

Violen betyder noget særligt for mig