Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Det er aldrig for sent at lære nyt

Det er aldrig for sent at lære nyt

Jeg er glad, fyldt op af energi og gode oplevelser

Jeg har lige været på kursus, og jeg er helt fyldt op med energi og mod på at fortsætte mit virke.

Jeg har deltaget i et foto- og videokursus på Kjærby Mølle, hvor Sif Orellana og Matilde Christensen underviste i den magiske fotoverden.

Din hjerne kan lære nyt hele livet, bare den bliver udfordret og er sund og rask

Selv om vi er blevet ældre, og kommet i seniortiden, kan vi stadig lære nye ting - selvfølgelig med den fornødne tid og de fornødne åndsevner.

Der er ingen hold i, at unge er bedre til at lære end ældre, men det er derimod rigtigt, at de unge lærer hurtigere og er hurtigere til at sætte sig ind i nye og ukendte ting.

At udfordre sig selv

Hvis man gerne vil fortsætte med at lære nyt, når man bliver ældre, så er det vigtigt, at man bliver udfordret. Man kan for eksempel omgive sig med mennesker, der stiller krav til, at hjernen bliver brugt - for eksempel deltage i kurser, der inspirerer dig.

Kursus hvert år

I seniortiden har jeg styr på min hverdag. Jeg bestemmer selv, hvad man vil, og jeg har mulighed for at udfolde sig mine kreative gener.

Det plejer jeg at gøre ca. én gang om året, hvor jeg melder mig til et kursus med noget, som interesserer mig. Særligt ét emne inspirerer mig meget - nemlig foto.

De sidste par år, har jeg været på flere fotokurser hos forfatter og fotograf Sif Orellana. Det har været fantastiske dage, hvor jeg har mødtes med spændende kvinder fra både ind- og udland.

Det er kurser, hvor jeg har fået så meget med mig.

Instagram, foto- og videokursus

Igen i år har jeg igen haft muligheden for at deltage i et af Sif’s fantastiske kurser - og denne gang var det et fantastisk instagram, foto- og videokursus, som blev afholdt hos Jeanne d’Arc Living på Kærby Mølle.

Sidst jeg var på møllen, var det var som at træde ind i et juleeventyr. Denne gang var det forår, og alt grønnes, alt imens en ko stod og kælvede på marken.

Indenfor var der dækket op til et lækkert frokostbord med sunde og hjemmelavede retter i de hyggelige lokaler.

Her tilbragte vi - 10 kursister med forskellige baggrunde, en hel dag sammen med Sif og Mathilde, som førte os ind i fotografiets og filmens verden på deres helt egen charmerende og letforståelige måde.

I løbet af dagen blev vi forkælet af Vibeke med lækker frokost, kaffe, te og hjemmebag og smagsprøver på Jeanne d’Arc living’s lækre livsstilsmagasiner.

Møllen lå smukt i vinterlandskabet

Der var så fint pyntet alle steder

Utrættelige Sif deler ud af sin store viden

Der blev serveret lækker frokost i det hyggelige landkøkken

Der blev serveret en lækker sund salat med confiteret and

Overdådigt frokostbord

Lækre oste for osteelskere

Perfekte omgivelser til et fantastisk fotokursus

Ekstra kursus

Kurset var hurtigt udsolgt, men jeg kan se, at der er planlagt et ekstra kursus i januar, så hvis du også gerne vil lære mere om Instagram og at skyde fotos som en pro, så kan jeg varmt anbefale dig at deltage tilmelde dig - men du skal nok skynde dig.

Hvis du fortæller, at du har set kurset her hos mig (skriv JANE i kodefeltet), så ved jeg, at Sif vil give en rabat 😊

Send en julehilsen

Send en julehilsen

Weekend

Weekend