Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Et helt ekstraordinært tilbud:  INTRODUKTION TIL INSTAGRAM, FOTO OG STYLING

Et helt ekstraordinært tilbud: INTRODUKTION TIL INSTAGRAM, FOTO OG STYLING

Bliv ved med at lære

Selv om vi er blevet ældre, og kommet i seniortiden, kan vi stadig lære nye ting - selvfølgelig med den fornødne tid og de fornødne åndsevner.

Der er ingen hold i, at unge er bedre til at lære end ældre, men det er derimod rigtigt, at de unge lærer hurtigere og er hurtigere til at sætte sig ind i nye og ukendte ting.

At udfordre sig selv

Hvis man gerne vil fortsætte med at lære nyt, når man bliver ældre, så er det vigtigt, at man bliver udfordret. Man kan for eksempel omgive sig med mennesker, der stiller krav til, at hjernen bliver brugt - for eksempel deltage i kurser, der inspirerer dig.

Kursus hvert år

I seniortiden har jeg styr på min hverdag. Jeg bestemmer selv, hvad jeg vil, og jeg har mulighed for at udfolde mine kreative gener. Det plejer jeg at gøre ca. én gang om året, hvor jeg melder mig til et kursus med noget, som interesserer mig. Særligt ét emne inspirerer mig meget - nemlig foto.

De sidste par år, har jeg været på fotokursus ude af huset og har haft nogle dejlige dage hos den kendte forfatter og fotograf Sif Orellana. Det har været fantastiske dage, hvor vi var en lille sluttet gruppe, som blev undervist i fotoverdenen af Sif i hendes eget hyggelige hjem. Det er kurser, hvor jeg har fået så meget med mig.

Skab fantastiske billeder med din telefon - vil du med?

Jeg glæder mig helt vildt!

Jeg har givet mig selv en ekstraordinær tidlig julegave i år - jeg skal nemlig på kursus den 4. december med Sif Orellana og Vivian Christensen på Vivians nedlagte mølle i Gjerlev udenfor Randers (50 min. fra Aarhus).

På kurset vil jeg lære at tage super gode billeder med min Iphone og lære at style, billedredigere og dele mine billeder på Instagram, og Vivian vil dagen igennem traktere os med lækre julegodter og en skøn frokost.

Hvis du vil med, vil det være virkelig hyggeligt, og hvis du skriver ‘Jane’ i kommentarfeltet, så har Sif ydermere lovet, helt eksklusivt, at sende dig en skøn overraskelse, en bonusgave, med posten, fordi hun og jeg kender hinanden rigtig godt efterhånden. Du kan finde kurset lige her

Håber vi ses!

Kærlig hilsen

Jane

Jeg glæder mig til at lære at skyde smukke stemningsfyldte julebilleder

Enkelt og smukt, skønne naturlige farver - glæder mig til at lære stilen

Voila - rene bageplader uden knofedt

Voila - rene bageplader uden knofedt

Weekend

Weekend