Chokolade med knæk, sødt, blødt, salt - smækfyldt med proteiner
Proteinbar med Power Greens og proteinpulver
Annonce Panacea
Som fan af Power Greens, som jeg drikker et stort glas af hver morgen, kunne jeg ikke stå for den her skønne opskrift på hjemmelavede proteinbarer.
Opskriften har jeg fundet lige her, hvor du også finder mange andre gode opskrifter på sunde snacks m.m.
Proteinbarerne indeholder så mange gode sager for kroppen og smager så godt, at ingen vil tro, at det er ren sundhed og power til din krop.
Ingredienser:
30 g Manuka honning
200 g bløde dadler (vægt uden sten)
40 g brun ris proteinpulver
30 g græskarkerner
30 g kakaopulver
2 tsk One Nutrition Power Greens
1 tsk vaniljesukker
½ tsk salt
60 g mandler
35 g kokosmel
100 g mørk chokolade til overtræk
Sådan gør du:
Put dadler, honning, dadler, proteinpulver, græskarkerner, kakao, Power Greens og salt + vanilje i en foodprocesser. Blend indtil massen samler sig. Det kan i starten blot ligne smuldre, men efter at have blendet nok vil massen samle sig.
Tilsæt mandler og kokosmel og blend/puls indtil ønsket tekstur er opnået. Jeg synes godt, at der må være mindre stykker af nødder, så der er lidt bid i.
Kom bagepapir i en mindre form og fordel dejen jævnt. Stil i køleskabet i minimum 30 min. før du dypper i chokolade - eller sæt stykkerne i fryseren, så synes jeg, at chokoladen får et ekstra knæk.
Smelt chokolade over vandbad. Skær dejen i ønsket størrelse og dyp toppen i chokoladen, drys med flagesalt.
Opbevares på køl eller fryses.
Proteinstykkerne opbevares i køleskab eller evt. fryses